Geräte und Zubehör
Antep Fıstıklı Vegan Dondurma
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 15 Min
6 porsiyon
Zutaten
-
Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz200 g
-
konserve Hindistan cevizi sütü320 g
-
nane yaprağı (optional) (bkz.öneriler)12 adet
-
agave şurubu140 g
-
vanilya aroması (optional)1 - 2 damla
-
ham kakao parçacığı4 tk
Çikolata kaplama
-
Hindistan cevizi yağı200 g
-
agave şurubu100 g
-
kakao tozu120 g
-
tuz1 tutam
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
11.2 g
Brennwert
3287.6 kJ /
783.8 kcal
Fett
65.3 g
Ballaststoffe
9.8 g
Kohlenhydrate
37.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dondurma Mevsimi
18 Rezepte
Türkei
Türkei
Şeker İlavesiz Tarifler
20 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Kremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5 Std. 30 Min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Keine Bewertungen
Çikolatalı ve Kahveli Dondurma
4 Std. 15 Min
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
6 Std. 10 Min
Maca Tozlu Çikolata
50 Min
Çikolatalı Trüf
3 Std. 25 Min
Muzlu Limonlu Kolay Dondurma
10 Min
Tatlı Peynir Kreması
5 Min
Chai Şurubu
12 Std.
Ballı Demirhindi Şerbeti
5 Std. 50 Min
Kahveli ve Hindistan Cevizli Lokum
26 Std. 50 Min
Kırmızı Mercimek Çorbası
40 Min