Aripioare de pui picante (tip Buffalo)

Aripioare de pui picante (tip Buffalo)

4.2 15 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 porții

Zutaten

Dressingul de brânză albastră
  • maioneză (vezi recomandarea)
    100 g
  • smântână fermentată, de orice tip
    120 g
  • lapte
    50 g
  • brânză albastră tăiată bucăți (3 cm)
    60 - 100 g
  • piper negru măcinat
    2 prize
Sosul iute
  • unt tăiat bucăți
    180 g
  • miere
    90 g
  • sos iute (vezi recomandarea)
    375 g
Aripioarele de pui (tip Buffalo)
  • aripioare de pui, părțile din mijloc, cu piele
    2000 g
  • praf de copt
    2 linguri
  • boia de ardei
    1 lingură
  • sare după gust
    1 - 2 lingurițe
  • țelină tulpină tăiată bastonașe, pentru servit

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 4 porții

Natrium 14825.7 mg
Eiweiß 354.6 g
Brennwert 33414 kJ / 7955.8 kcal
Fett 659.9 g
Ballaststoffe 21.8 g
gesättigte Fettsäuren 264.9 g
Kohlenhydrate 163.9 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen