Geräte und Zubehör
Vegan Çedar Peyniri
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
1 Tam Tarif
Zutaten
-
Hindistan cevizi yağı yağlamak için
-
çiğ kaju fıstığı150 g
-
su300 g
-
limon suyu3 - 4 yk
-
Hindistan cevizi yağı2 yk
-
tahin60 g
-
soya sosu1 yk
-
biber salçasıdomates salçası1 yk
-
elma sirkesi2 tk
-
kapya biber, çekirdekleri çıkarılmışkırmızı kaliforniya biberi çekirdekleri çıkarılmış90 g
-
tuz2 ½ tk
-
toz tatlı kırmızı biber1 tk
-
hardal1 yk
-
besin mayası15 g
-
soğan tozu1 tk
-
sarımsak tozu1 tk
-
toz agar agar1 yk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Tam Tarif
Natrium
346 mg
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
317 kJ /
76 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan Tarifler
20 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Pişmeyen Kahveli Pasta
7 Std. 30 Min
Glütensiz Kabartma Tozu
5 Min
Vegan Toz Parmesan
10 Min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 Min
Kırmızı Şaraplı Armut
3 Std. 20 Min
Tavuk ve Körili Mercimek
35 Min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 Std. 5 Min
Sebzeli Chili Biberli Kinoa Salatası
50 Min
Kinoalı Mercimek Köftesi
26 Std.
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 Min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min
Mantarlı Risotto
40 Min