Geräte und Zubehör
Sjampinjongterte
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
6 porsjoner
Zutaten
-
hvitløksfedd4
-
vegetabilsk olje10 g
-
liten sjampinjong, fersk delt i skiver750 g
-
blandete urter, tørket (feks. herbes de Provence)½ - 1 ts
-
salt pluss ekstra etter smak½ ts
-
malt svart pepper pluss ekstra etter smak¼ ts
-
hvetemel pluss ekstra for dryssing1 ½ ss
-
smør20 g
-
melk pluss ekstra for pensling190 g
-
butterdeig400 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsjon
Eiweiß
9 g
Brennwert
1452 kJ /
347 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
4.1 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Min Kokebok
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ciabattine
Pas d’évaluation
Vegetariske pølseruller
Pas d’évaluation
Australske Kjøttpaier
Pas d’évaluation
Havrekjeks
Pas d’évaluation
Kjøttpaier med rosmarin
Pas d’évaluation
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Pas d’évaluation
Speltpizza med sikori og taleggio
Pas d’évaluation
Vannkringle
1h
Potetlefse
1h
Terte med purre og skinke
1h 55min