Geräte und Zubehör
Zencefilli Köpüklü Şarap
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
8 bardak
Zutaten
-
zencefil, taze kök soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)20 g
-
şeker100 g
-
su60 g
-
beyaz köpüklü şarap750 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 bardak
Eiweiß
0.3 g
Brennwert
521 kJ /
125 kcal
Fett
0 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kış Kokteylleri
9 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Ninguna valoración
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Ninguna valoración
Buğday Salatası
35min
Portakallı Sıcak Şarap
20min
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20min
Bircher Müsli
12h 10min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2h 20min
Kavanozda Cheesecake
4h
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
1h 5min
Glütensiz İçli Köfte
1h 30min
Ayva Tatlısı
3h