Geräte und Zubehör
Fettuccine Alfredo
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
pecorino romano in pieces, plus extra to garnish6 oz
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided, to taste3 - 4 tsp
-
salt plus 1-2 pinches to season, to taste (see Tip)¼ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
unsalted butter in pieces5 oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
chopped parsley to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1077 mg
Eiweiß
25.7 g
Brennwert
3645.8 kJ /
871.4 kcal
Fett
56.2 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
34.2 g
Kohlenhydrate
66.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
One Pot Pastas
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Classic Pancakes
50 Min
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Red Rice
1 Std. 25 Min
Garlic Mashed Potatoes
50 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Pancakes and Waffles
40 Min