Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 snítka čerstvé petržele, jen lístky
- 100 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji, okapaného
- 200 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 1 - 2 špetky soli
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- Nährwerte
- pro 1 porci
- Brennwert
- 7155 kJ / 1710 kcal / 7155 kJ / 1710 kcal
- Eiweiß
- 27.2 g / 27.2 g
- Kohlenhydrate
- 2.3 g / 2.3 g
- Fett
- 177 g / 177 g
- Ballaststoffe
- 0.5 g / 0.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Jemná sýrová pomazánka s lískovými ořechy
15 min
Kuřecí dochucovací pasta
45 min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5 min
Paštika z kachních jater
45 min
Masová dochucovací pasta
45 min
Roztíratelný sýr
1h
Tvarohová pomazánka s kuřetem
35 min
Mrkvovo-rukolový dip
40 min
Stracciatello-mandlový dezert
5 min
Brynzové tyčinky
2sa
Velikonoční křen s mandlemi
Keine Bewertungen
Bramborový salát s kuřetem a rajčatovou omáčkou
1h 10 min