Geräte und Zubehör
Middle Eastern eggs
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Spinach filling
-
onions cut into pieces50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil10 g
-
fresh baby spinach leaves350 g
-
ground nutmeg1 tsp
-
sumac1 tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Eggs
-
butter for greasing
-
eggs6
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
water500 g
-
toasted pine nuts to garnish10 g
-
sumac to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
10 g
Brennwert
544 kJ /
130 kcal
Fett
9 g
Kohlenhydrate
2.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min
Fish tagine with tahini
1 Std. 15 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 Std. 20 Min
Middle eastern stuffed chicken
2 Std. 25 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 Min
Lavender Fizz
1 Std. 5 Min
Gochujang Ramen Noodles
30 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min