Geräte und Zubehör
Japanse kip curry
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
30.8 g
Brennwert
1393 kJ /
333 kcal
Fett
9.79 g
Ballaststoffe
11.35 g
Kohlenhydrate
29.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Oosters koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Keine Bewertungen
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Steak Stroganoff
45 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min