Geräte und Zubehör
Dubai Chocolate Macarons
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std.
30 stuks
Zutaten
-
gepelde amandelen (zie tip)60 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
bloemsuiker110 g
-
azijn om de mengbeker schoon te maken
-
eiwit100 g
-
suiker100 g
-
voedingskleurstof pasta, groen2 punten van een mes
Kataifi vulling
-
pistachenoten, gehakt25 g
-
pistachepasta170 g
-
tahin15 g
-
kataifi, geroosterd (engelenhaar)50 g
Chocolade ganache
-
pure chocolade in stukken gebroken (2 cm)125 g
-
kokosolie1 tl
Montage
-
gevriesdroogde frambozen5 g
-
pistachenoten, gehakt10 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
27.3 mg
Eiweiß
2.1 g
Brennwert
473.5 kJ /
113.2 kcal
Fett
5.7 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
13.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dubai Chocolate
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Keine Bewertungen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Lookbrood met vegan kaas
Keine Bewertungen
Horror punch
20 Min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
IJs van Mango en Passievrucht
12 Std.
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Keine Bewertungen