Geräte und Zubehör
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 porties
Zutaten
-
volle melk600 g
-
kokosmelk150 g
-
suiker150 g
-
maïszetmeel30 g
-
pandan aroma2 tl
-
vanille extract1 tl
-
eierdooiers5
-
limoenzeste1 tl
-
zout¼ tl
-
suiker8 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
99.1 mg
Eiweiß
3.1 g
Brennwert
1137.5 kJ /
271.9 kcal
Fett
21.3 g
Ballaststoffe
0.1 g
gesättigte Fettsäuren
14.7 g
Kohlenhydrate
13.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indonesische Rijsttafel
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tumis Buncis
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 Std. 15 Min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Roergebakken Groenten
Keine Bewertungen
Kleverige toffeepuddings
Keine Bewertungen
Roggebrood
Keine Bewertungen
Gestoomde spiegeleieren
15 Min
Pasta met crème van pistache
30 Min