Geräte und Zubehör
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Potatoes
-
hot water1200 g
-
floury potatoes peeled, cut into pieces (5 cm)500 g
Vanilla sauce
-
milk300 g
-
white sugar40 g
-
egg yolks4
-
vanilla pod seeds scraped1
Crumb
-
unsalted butter30 g
-
dried breadcrumbs50 g
-
white sugar20 g
-
ground cinnamon½ tsp
Dumplings
-
unsalted butter30 g
-
plain flour plus extra to dust130 g
-
fine semolina40 g
-
egg1
-
sea salt plus an extra 1 tsp2 pinches
-
hot water1500 g
-
fresh plums cut into halves, stones removed (see Tips)4
-
white sugar to sprinkle
-
fresh mint leaves only, to garnish
-
fresh mixed berries of choice, to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
361.3 mg
Eiweiß
7.9 g
Brennwert
1282.8 kJ /
306.6 kcal
Fett
10.5 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
45.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 Std.
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Salt-free chicken stock paste
45 Min
Bananas with spiced caramel sauce
1 Std. 50 Min
Piggy buns
2 Std.
Boiled Noodles
Keine Bewertungen
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 Min
Boiled Eggs
20 Min
Bubur Lambuk Terengganu
50 Min