Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

4.0 4 Bewertung
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
6 portions

Zutaten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    90 g
  • pecorino cheese (optional) cut in pieces (2 cm)
    45 g
  • shallots (approx. 30 g)
    1 ½
  • bacon cubes
    230 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • water
    1500 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • dried spaghetti
    500 g
  • medium eggs (see tip)
    4
  • egg yolks from medium eggs
    2
  • ground black pepper
    3 pinches

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 945.5 mg
Eiweiß 27.9 g
Brennwert 2794.4 kJ / 667.9 kcal
Fett 30.1 g
Ballaststoffe 3.3 g
gesättigte Fettsäuren 10.2 g
Kohlenhydrate 69.3 g

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