Geräte und Zubehör
Sautéing Chicken Strips
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
2 portions
Zutaten
-
15 g extra virgin olive oilvegetable oil15 g
-
15 g onionsgarlic clove1
-
240 g chicken breast fillet, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thigh, skinless, boneless in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)240 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
235.5 mg
Eiweiß
17.3 g
Brennwert
905.9 kJ /
216.5 kcal
Fett
17.1 g
Ballaststoffe
0.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
0.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Can Work MAGIC With Simple Things
36 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Linguine with Bacon and Prawns
35 Min
Blueberry Jam
Keine Bewertungen
Ramen Noodle Soup
40 Min
Fresh Orange Juice
5 Min
Footy finals hot dogs
1 Std. 40 Min
Cheesy veggie oat bars
45 Min
Orange Julius
5 Min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15 Min
Greek cabbage salad
5 Min
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20 Min
Keftedes (meatballs)
2 Std. 30 Min
Fluffy ricotta pancakes
35 Min