Geräte und Zubehör
Groene biscuittaart
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 3 Std.
10 sneetje
Zutaten
Sponscake
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten
-
eieren8
-
suiker240 g
-
vanillesuiker, huisgemaakt2 tl
-
patisseriebloem plus extra voor bloem240 gram
-
bakpoeder (zie tip)1 tl
-
zout2 snuifjes
-
voedingskleurstof groen, in poedervorm (zie tip)
Crème en citroenmengsel
-
water180 g
-
citroensap, vers geperst50 - 70 g
-
fruit groen (bijv. kruisbessen, kiwischijfjes, druivenhelften)200 - 250 g
-
mascarpone gekoeld500 g
-
room, min. 30% vet gekoeld500 g
-
poedersuiker50 g
-
muntblad, vers om te versieren
Nährwerte pro 1 sneetje
Natrium
324.1 mg
Eiweiß
10.9 g
Brennwert
2548.8 kJ /
609.2 kcal
Fett
39.5 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
22.4 g
Kohlenhydrate
54.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
Shakshuka
50 Min
Hummus
5 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Kokos en karamel cheesecake
Keine Bewertungen