Geräte und Zubehör
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 2 Std. 40 Min
12 sneetje
Zutaten
Chocoladecakejes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten60 gram
-
kristalsuiker250 g
-
eieren8
-
zelfrijzende bloem170 g
-
cacaopoeder, ongezoet80 g
-
zout2 snuifjes
Crème en gezouten karamelvulling
-
vloeibare karamel100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
zeezout aanpassen aan smaak1 theelepel
-
room, min. 30% vet680 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Natrium
440.4 mg
Eiweiß
8.4 g
Brennwert
2153.4 kJ /
514.7 kcal
Fett
36.6 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
21.7 g
Kohlenhydrate
43.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Dadel- en Haverdrank
20 Min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Blue Hawaii
Keine Bewertungen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min