Geräte und Zubehör
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portie
Zutaten
-
eiwit3
-
suiker190 gram
-
maïszetmeel1 theelepel
-
melk700 gram
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 gram
-
witte chocolade in stukken gesneden100 gram
-
maïszetmeel10 - 20 gram
-
eierdooier3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
118.7 mg
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
1868 kJ /
446 kcal
Fett
12.4 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
76.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Keine Bewertungen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Vleesballetjes met parelrijst
Keine Bewertungen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.