Geräte und Zubehör
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portie
Zutaten
-
eiwit3
-
suiker190 gram
-
maïszetmeel1 theelepel
-
melk700 gram
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 gram
-
witte chocolade in stukken gesneden100 gram
-
maïszetmeel10 - 20 gram
-
eierdooier3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
118.7 mg
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
1868 kJ /
446 kcal
Fett
12.4 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
76.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Nessuna valutazione
Bietencarpaccio met Burrata
Nessuna valutazione
Regenboog Veggie Pizza
Nessuna valutazione
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Nessuna valutazione
Pizza met fruit en yoghurt
Nessuna valutazione
Kip met 'mole verde' saus
1h
Crème anglaise
15min
Asperge-langoustine terrine
10h
Gerookte zalm sneetjes
Nessuna valutazione
Chocolade en banaan charlotte
Nessuna valutazione
Pistache Kunafa Brownie
Nessuna valutazione
Zachte Appelcake
50min