Geräte und Zubehör
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
Scamorza peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)70 g
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)70 g
-
soğan ikiye bölünmüş80 g
-
kereviz sapı parçalara bölünmüş (3-4 cm)60 g
-
havuç parçalara bölünmüş (3 cm)60 g
-
zeytinyağı40 g
-
bal kabağı parçalara bölünmüş (3 cm)270 g
-
su1000 g
-
tuz1 ½ tk
-
tarçın, toz½ tk
-
karabiber¾ tk
-
kurutulmuş, tagliatelle makarna300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
415.6 mg
Eiweiß
20.2 g
Brennwert
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Fett
20.3 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Kohlenhydrate
68.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Çoklu Pişirme: Haşlanmış Sebze, Domates Soslu ve Mantarlı Spagetti, Tavuk ve Köz Biber Soslu Yasemin Pilavı
1 Std.
Domates ve Mantarlı Spagetti
30 Min
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
20 Min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1 Std. 10 Min
Sebzeli Karides
40 Min
Ton Balıklı Makarna Salatası
35 Min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Temaki Sushi
1 Std.
Fresa Colada Mokteyl
5 Min
Hurma ve Körili Dip
1 Std. 5 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Ekmek Üstü Tavuk Salata
40 Min