Geräte und Zubehör
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 4 Std. 40 Min
16 portion
Zutaten
Dough
-
sugar45 g
-
water room temperature115 g
-
butter, unsalted plus extra, to grease30 g
-
dried yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature255 g
-
all purpose white flour595 g
-
salt2 tsp
-
all purpose white flour to dust
Toutons
-
vegetable oil to fry255 g
Bread
-
butter, unsalted softened to room temperature
-
butter, unsalted to serve
-
molasses, any kind to serve
-
powdered sugar to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
251.8 mg
Eiweiß
4.9 g
Brennwert
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Fett
19.4 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
34.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Diamond Club CA - 1st edition
18 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Apple strudel
1 Std. 20 Min
Blueberry Jam
Keine Bewertungen
Macadamia Chocolate Cookies
1 Std.
Peach Melba Foam Trifles
40 Min
Cultured Butter
12 Std. 15 Min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 Std. 40 Min
Slow cooked Pears in Red Wine
Keine Bewertungen
Vanilla ice cream sandwiches
13 Std. 25 Min
Caterpillar chocolate roll
3 Std. 15 Min
Orange Pound Cake
1 Std. 15 Min
Sponge cake
1 Std. 50 Min
Crumbs chocolate chip cookies
1 Std. 10 Min