Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
TM6 TM5

Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

5.0 ( 1 Bewertung )

Zutaten

Dough

  • 45 g sugar
  • 115 g water room temperature
  • 30 g butter, unsalted plus extra, to grease
  • 2 ¼ tsp dried yeast
  • 255 g whole milk room temperature
  • 595 g all purpose white flour
  • 2 tsp salt
  • all purpose white flour to dust

Toutons

  • 255 g vegetable oil to fry

Bread

  • butter, unsalted softened to room temperature
  • butter, unsalted to serve
  • molasses, any kind to serve
  • powdered sugar to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
330.6 kcal / 1383.2 kJ
Eiweiß
4.9 g
Fett
19.4 g
Kohlenhydrate
34.2 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Natrium
251.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte