Geräte und Zubehör
Spiralized Scalloped Potatoes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
water to fill a large bowl halfway
-
Yukon gold potatoes ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the blade width (see Tip)20 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
Gruyère cheese cut into pieces6 oz
-
yellow onion cut into pieces3 oz
-
garlic cloves4
-
unsalted butter cut into pieces, divided4 oz
-
all-purpose flour3 oz
-
whole milk15 oz
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
salt1 tsp
-
white pepper1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
894.5 mg
Eiweiß
21.4 g
Brennwert
2128.4 kJ /
508.7 kcal
Fett
32.3 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
19.1 g
Kohlenhydrate
33.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Holiday Spiralizer
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Steamed Rice
25 min
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Cheesecakes in Jars
2 godz. 30 min
Mini Burger Sliders
1 godz. 50 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Cherry Amaretto Dream
10 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Focaccia with Caramelized Carrots
1 godz. 50 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Basic Jasmine Rice
35 min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min