Geräte und Zubehör
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
629.9 mg
Eiweiß
18.6 g
Brennwert
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Fett
32.4 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
11.5 g
Kohlenhydrate
10.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize your life (using modes)
19 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lemon meringue ice-cream cake
13 Std. 15 Min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 Std. 45 Min
Curry coconut fish with spiced lentils
30 Min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
Chinese-style beef stew
3 Std. 30 Min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
Indonesian red spice paste
45 Min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1 Std.
Mango sago pudding
35 Min
Turkish borek with cacik
1 Std.
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min