Geräte und Zubehör
Pasta salat med friske tomater
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
4 portioner
Zutaten
-
fed hvidløg3
-
olivenolie20 g
-
rød chili, frisk (optional) skåret i mindre stykker5 - 10 g
-
tomat, moden i mindre stykker500 g
-
oregano, tørret1 tsk
-
salt2 ½ tsk
-
sort peber, stødt½ - ¾ tsk
-
sukker (optional)1 tsk
-
vand1200 g
-
farfalle pasta penne eller fusilli280 g
-
100 g grønne oliven, uden stensorte oliven, udstenede100 g
-
rødløg hakket fint40 - 60 g
-
basilikumblad10 g
-
babyspinat, frisk80 - 100 g
-
mozzarella (ca. 2 hele mozzarella kugler)200 - 250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2172 mg
Eiweiß
26 g
Brennwert
1345 kJ /
542 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
69 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fyldige salater
6 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Strimlet rosenkålssalat med bacon og tranebær
20 Min
Broccolisalat med rød peber og pinjekerner
10 Min
Panna cotta med kirsebær
Keine Bewertungen
Laksetatar
10 Min
Grøntsagsfrittata
Keine Bewertungen
Små broccolitærter med bacon
Keine Bewertungen
Kødboller med romescosauce
Keine Bewertungen
Lun linsesalat med bær og spinat
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Avocadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Keine Bewertungen