Geräte und Zubehör
Spring Chicken Casserole
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
-
plain flour50 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
chicken thighs, boneless skin on8
-
olive oil for frying3 - 4 Tbsp
-
onions quartered200 g
-
celery stalks cut in pieces160 g
-
carrots cut in pieces320 g
-
chicken stock800 g
-
1 tsp dried thyme, leaves onlyfresh thyme leaves only2 sprigs
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)650 - 800 g
-
frozen green peas200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
24.8 g
Brennwert
1984 kJ /
474 kcal
Fett
29.2 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
COOKING FOR A CROWD
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Cottage pie
1h 15min
Shepherd's Pie
1h 40min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Cottage Pie
1h 10min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef in Stout
1h 40min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min