Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g ulei de măsline
- 1 cățel de usturoi sau 20 g ceapă galbenă
- 250 g carne de porc fără os, tăiată cuburi (3 cm) și uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă (vezi recomandare)
- 2 - 3 prize sare
- 2 - 3 prize piper negru măcinat
- Nährwerte
- pro 190 g
- Brennwert
- 1844.1 kJ / 439.1 kcal
- Eiweiß
- 58 g
- Kohlenhydrate
- 0.5 g
- Fett
- 22.8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 4.1 g
- Ballaststoffe
- 0.7 g
- Natrium
- 549.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cuburi rumenite de carne de pui
15 Min
Fasole cu șorici
1 godz. 45 min
Mușchiuleț de porc cu linte și spanac
20 min
Budincă de griș
15 Min
Saleuri cu brânză
30 min
Paste cu brânză, chorizo și gogoșari
1h 15min
Cook fresh - Ro Team
2h
Tocaniță de vită cu piure de cartofi
Keine Bewertungen
Ouă umplute
55 min
Soutzoukakia ("cârnăciori") cu orez
1h
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15 Min
Cozonac
5h