Geräte und Zubehör
Sous-vide jordgubbar med vit chokladmousse
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
6 portioner
Zutaten
Vit chokladmousse
-
saltat smör20 g
-
kex70 g
-
farinsocker40 g
-
vispgrädde200 g
-
vit choklad i bitar100 g
-
färskost mjuk250 g
-
vaniljpasta1 tesked
Sous-vide jordgubbar
-
jordgubbar i halvor400 g
-
apelsinjuice2 matskedar
-
äkta lönnsirap1 matsked
-
färska basilikablad (valfritt)8
-
vatten så att påsarna är helt täckta (inte över den maximala fyllningsnivån på 2 liter)
-
citronsaft (½ citron) eller 1 tsk askorbinsyrapulver30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
272.1 mg
Eiweiß
5.6 g
Brennwert
1982.4 kJ /
473.8 kcal
Fett
36.8 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
21.2 g
Kohlenhydrate
32.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Jultårta
Pas d’évaluation
Jordgubbspaj
40min
Citronmarängmuffins
Pas d’évaluation
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Pas d’évaluation
Snöflingetårta
Pas d’évaluation
Apelsinringar
Pas d’évaluation
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Pas d’évaluation
Mandelstjärnor
1h 15min
Julgran av kakor
Pas d’évaluation
Honung- & sesamkakor
Pas d’évaluation
Pumpapudding
1h 15min
Mint Choc Chip
Pas d’évaluation