Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

4.0 1 Bewertung
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
4 portions

Zutaten

  • filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
    4
  • sea salt divided
    2 tsp
  • ground black pepper divided
    ¾ tsp
  • thyme, fresh
    4 sprigs
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    1 oz
  • shallots halved
    2 oz
  • fresh tarragon leaves only
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    2 oz
  • white wine vinegar
    1 tbsp
  • unsalted butter
    1 tbsp
  • egg yolks, from large eggs
    4
  • water
    2 oz

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 1129.3 mg
Eiweiß 70.9 g
Brennwert 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
Fett 95.7 g
Ballaststoffe 0.8 g
gesättigte Fettsäuren 48.6 g
Kohlenhydrate 4.4 g

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