Geräte und Zubehör
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
-
filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)4
-
sea salt divided2 tsp
-
ground black pepper divided¾ tsp
-
thyme, fresh4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder1 oz
-
shallots halved2 oz
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine2 oz
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
egg yolks, from large eggs4
-
water2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1129.3 mg
Eiweiß
70.9 g
Brennwert
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Fett
95.7 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
48.6 g
Kohlenhydrate
4.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salted Caramel Ice Cream
Keine Bewertungen
Mustard-Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 Std.
Béarnaise Sauce
20 Min
Steak Tartare
15 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Jalapeño Poppers
1 Std.
French Omelet for Two
30 Min