Geräte und Zubehör
Kimchi
Zubereitung 10 Min
Gesamt 149 Std.
1 beker
Zutaten
-
Chinese kool in de lengte doormidden gesneden, daarna in drieën gesneden700 g
-
water, gefilterd2500 g
-
Himalaya zout150 g
-
knoflookteentjes3
-
gember, vers wortel geschild2 cm
-
appel (alle soorten) met klokhuis en in vieren gesneden1
-
lente-uien in drieën gesneden5
-
gemalen cayennepeper1 - 2 tl
-
paprikapoeder1 - 2 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)1 tl
-
kokosbloesemsuiker30 g
-
nori vel in stukken gescheurd1
-
water warm20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 beker
Eiweiß
14.8 g
Brennwert
1615 kJ /
384.5 kcal
Fett
3.7 g
Ballaststoffe
16.3 g
Kohlenhydrate
70 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plantaardig genieten
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Pad Thai
45 Min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Hummus
5 Min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 Std.
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Keine Bewertungen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen