
Geräte und Zubehör
Hartige cashew roomkaas
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
1 beker
Zutaten
Weken
-
rauwe cashewnoten (zie tips)250 g
-
zout1 tl
-
water, gefilterd om te weken
Kaas
-
knoflookteentje1
-
water, gefilterd50 g
-
citroensap40 g
-
voedingsgist (zie tips)1 - 2 el
-
ciderazijn1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
verse bieslook (ongeveer 5 eetlepels), in ringetjes gesneden20 g
Nährwerte pro 1 beker
Brennwert
1579.9 kcal /
6635.6 kJ
Eiweiß
50.8 g
Fett
123.7 g
Kohlenhydrate
64.3 g
Ballaststoffe
21.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Plantaardig genieten
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
Keine Bewertungen
Gozleme
1 Std. 40 Min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Keine Bewertungen
Mini Fougasse
Keine Bewertungen
Halloween broodjes
Keine Bewertungen
Gazellehoorns
1 Std.
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.
Pesto met basilicum
Keine Bewertungen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min