Geräte und Zubehör
Hartige cashew roomkaas
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
1 beker
Zutaten
Weken
-
rauwe cashewnoten (zie tips)250 g
-
zout1 tl
-
water, gefilterd om te weken
Kaas
-
knoflookteentje1
-
water, gefilterd50 g
-
citroensap40 g
-
voedingsgist (zie tips)1 - 2 el
-
ciderazijn1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
verse bieslook (ongeveer 5 eetlepels), in ringetjes gesneden20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 beker
Eiweiß
50.8 g
Brennwert
6635.6 kJ /
1579.9 kcal
Fett
123.7 g
Ballaststoffe
21.2 g
Kohlenhydrate
64.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plantaardig genieten
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Keine Bewertungen
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Volkorenbrood
Keine Bewertungen