Geräte und Zubehör
Parmezaan op plantaardige basis
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
1 beker
Zutaten
-
gepelde walnoten50 g
-
zonnebloempitten50 g
-
hennepzaad (zie tips)2 el
-
voedingsgist (zie tips)2 el
-
knoflookpoeder¼ tl
-
zout½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 beker
Eiweiß
37.6 g
Brennwert
3686.7 kJ /
877.8 kcal
Fett
77.7 g
Ballaststoffe
14.2 g
Kohlenhydrate
8.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plantaardig genieten
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Green Godess Salade
20 Min
Shakshuka
50 Min
Hummus
5 Min
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 Min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 Std. 40 Min
Rode Bieten Quiche met Feta
1 Std. 20 Min