Geräte und Zubehör
Tempé
Zubereitung 30 Min
Gesamt 48 Std.
600 g
Zutaten
Tempé
-
sojabonen gedroogd, bij voorkeur biologisch300 g
-
water om te weken
-
water1100 g
-
azijn2 el
-
citroensap1 el
-
tempé starter1 afgestreken tl
Tempé bakken
-
water50 g
-
zout1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
olie om te bakken4 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 600 g
Natrium
2394 mg
Eiweiß
32.1 g
Brennwert
3568.9 kJ /
853 kcal
Fett
70.5 g
Ballaststoffe
14.6 g
gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
30.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Low Carb recepten
13 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 Min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Groente-Omeletten
30 Min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Gazellehoorns
1 Std.
Antioxidantenboost
10 Min
Dubai Chocolate Tiramisu
Keine Bewertungen
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen