Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
TM6

Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust

4.5 (15 Bewertungen)

Zutaten

Pie Dough

  • 7 ½ oz all-purpose flour
  • 5 oz unsalted butter, diced, chilled
  • 1 ½ tsp sugar
  • ½ tsp baking powder
  • ¼ tsp salt
  • 3 tbsp ice water
  • 2 oz unsalted butter, in pieces
  • 2 tbsp sugar
  • 2 tbsp ground cinnamon
  • ¼ tsp ground nutmeg

Pie Filling

  • 10 oz pecan halves
  • 1 oz unsalted butter, diced
  • 2 oz bourbon
  • 5 large eggs, divided
  • 4 oz sugar
  • 4 oz brown sugar
  • 4 oz corn syrup (see Tip)
  • 1 tsp vanilla extract
  • ⅛ tsp salt

Bourbon Caramel Sauce

  • 8 ½ oz sugar
    oder 8 ½ oz brown sugar
  • 6 oz heavy whipping cream, divided
  • 36 oz water, divided
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 oz unsalted butter in one piece (see Tip)
  • 2 tbsp bourbon
  • 1 tbsp vinegar

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3414.1 kJ / 816 kcal
Eiweiß
9.7 g
Kohlenhydrate
80.7 g
Fett
51.1 g
gesättigte Fettsäuren
19.9 g
Ballaststoffe
4.1 g
Natrium
174 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte