Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 55 g parmezan, tăiat în bucăți
- 225 g ciuperci brune, proaspete, feliate (0.5 cm)
- 1 lingură ulei de măsline
- 85 g șalote, tăiate în bucăți
- 85 g țelină, tăiată în bucăți (5 cm)
- 30 g frunze de pătrunjel proaspăt
- 395 g inimi de anghinare, din conservă, bine scurse
- 225 g cremă de brânză, tăiată cuburi (2.5 cm), la temperatura camerei
- 55 g maioneză
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiweiß
- 7 g
- Kohlenhydrate
- 11 g
- Fett
- 19 g
- Ballaststoffe
- 5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gulaș
2 godz. 35 min
Gogoșele cu umplutură de ciocolată
1 Std. 50 Min
Conopidă cu pesmet cu unt
40min
Lichior cremă de whisky
15min
Sushi cu bulgur și somon
Keine Bewertungen
Samke harra (Pește libanez cu tahini)
35min
Chifteluțe vietnameze cu sos de chilli
Keine Bewertungen
Batoane cu fructe pentru micul dejun
1h 20min
Submarine cu chifteluțe
55min
Sunrise Margarita (fără alcool)
Keine Bewertungen
Salsa verde
10 min
Cremă de clementine
30min