Geräte und Zubehör
Vegan croissants met notenvulling
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
12 porties
Zutaten
Vegan croissantdeeg
-
amandelmelk ongezoet220 g
-
olie40 g
-
suiker60 g
-
verse gist15 g
-
bloem450 g
-
zout1 snuifje
Notenvulling
-
ontpitte dadels60 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)150 g
-
ahornsiroop20 g
-
vanillearoma½ tl
Glazuur
-
suiker80 g
-
2 tl margarineboter veganistisch2 tl
-
amandelmelk ongezoet2 el
-
amandelmelk ongezoet, om te kleuren
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
30.4 mg
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
1325.9 kJ /
316.9 kcal
Fett
11.1 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
49.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Driekoningentaart met pompoen
Keine Bewertungen
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Pompoen Chai Latte
20 Min
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Bananen powerballs
15 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Veen- en vlierbessen punch
Keine Bewertungen
Pasta met crème van pistache
30 Min
Pulled Pork
Keine Bewertungen
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen