Geräte und Zubehör
Vegan croissants met notenvulling
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
12 porties
Zutaten
Vegan croissantdeeg
-
amandelmelk ongezoet220 g
-
olie40 g
-
suiker60 g
-
verse gist15 g
-
bloem450 g
-
zout1 snuifje
Notenvulling
-
ontpitte dadels60 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)150 g
-
ahornsiroop20 g
-
vanillearoma½ tl
Glazuur
-
suiker80 g
-
2 tl margarineboter veganistisch2 tl
-
amandelmelk ongezoet2 el
-
amandelmelk ongezoet, om te kleuren
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
30.4 mg
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
1325.9 kJ /
316.9 kcal
Fett
11.1 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
49.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Vegan Bolognese
50min
Geroosterde aubergines
Pas d’évaluation
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min