Geräte und Zubehör
Vegan croissants met notenvulling
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
12 porties
Zutaten
Vegan croissantdeeg
-
amandelmelk ongezoet220 g
-
olie40 g
-
suiker60 g
-
verse gist15 g
-
bloem450 g
-
zout1 snuifje
Notenvulling
-
ontpitte dadels60 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)150 g
-
ahornsiroop20 g
-
vanillearoma½ tl
Glazuur
-
suiker80 g
-
2 tl margarineboter veganistisch2 tl
-
amandelmelk ongezoet2 el
-
amandelmelk ongezoet, om te kleuren
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
30.4 mg
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
1325.9 kJ /
316.9 kcal
Fett
11.1 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
49.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas
5 Min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min
Pindakaas Crackers
35 Min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Bananenbrood
1 Std. 50 Min
Koken van basmatirijst
35 Min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Keine Bewertungen
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 Std. 25 Min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Keine Bewertungen