Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
TM6 TM5

Peruvian Ceviche with Leche de Tigre

4.7 ( 6 Bewertungen )

Zutaten

Sweet Potato

  • 850 g water
  • 225 - 285 g sweet potatoes peeled, sliced into rounds (½ cm/¼ in.)

Tiger's Milk

  • 15 g fresh cilantro leaves
  • 1 garlic clove
  • ½ - 1 habanero chilli stem and seeds removed (see Tip)
    oder 1 red chilli, any type stem and seeds removed
  • 45 g red onion in pieces
  • 1 ½ cm ginger, fresh peeled, thinly sliced
  • 85 g lime juice
  • 45 g lemon juice
  • 60 g fish broth
  • 60 g fresh sea bass boneless, skinless,
    oder 60 g fresh white fish boneless, skinless (see Tip)
  • ½ tsp sea salt
  • 30 g ice cubes

Ceviche

  • 450 g fresh sea bass boneless, skinless, cubed
    oder 450 g fresh white fish boneless, skinless, cubed (see Tip)
  • 100 g red onions thinly sliced
  • ½ tsp sea salt to taste
  • red bell peppers mini, sliced in rings, to garnish
  • plantain chips, to serve
  • 2 avocados sliced

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
379 kcal / 1585.5 kJ
Eiweiß
28 g
Fett
18.2 g
Kohlenhydrate
30.3 g
Ballaststoffe
11 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Natrium
657.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte