Bolonez Soslu Lazanya

Bolonez Soslu Lazanya

4.0 14 Bewertung
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
4 porsiyon

Zutaten

  • Parmesan peyniri küçük parçalara bölünmüş (2 cm), (bk. öneriler)
    65 - 130 g
Bolonez Sosu
  • karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan), küçük parçalara bölünmüş (3 cm)
    130 g
  • zeytinyağı
    25 g
  • dana kıyma 3-4 parçaya bölünmüş
    530 g
  • su
    65 g
    65 g sek beyaz şarap
  • doğranmış domates konservesi
    200 g
  • tuz damak tadına göre
    ½ - 1 tk
  • karabiber damak tadına göre
    ¼ - ½ tk
Beşamel Sos
  • süt
    670 g
  • tereyağı küçük parçalara bölünmüş
    65 g
  • un
    65 g
  • tuz
    ½ tk
  • toz muskat
    1 tutam
Lazanya ile birleştirme
  • tereyağı yağlamak ve süslemek için
  • tereyağı parçalara bölünmüş (1 cm)
    20 - 25 g
  • kurutulmuş lazanya yaprağı, ön pişirme gerektirmeyen 8 yaprak ( yakl.10 cm x 20 cm)
    130 - 150 g

Schwierigkeitsgrad

aufwändig


Nährwerte pro 1 porsiyon

Natrium 1402.4 mg
Eiweiß 45.3 g
Brennwert 3992.6 kJ / 954.3 kcal
Fett 61.4 g
Ballaststoffe 3.6 g
gesättigte Fettsäuren 28.6 g
Kohlenhydrate 54.8 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen