
Geräte und Zubehör
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 4 Std.
8 porties
Zutaten
Het koekje
-
suiker125 g
-
eieren wit en geel gescheiden5
-
zout1 snuifje
-
bloem125 g
De siroop
-
water100 g
-
suiker150 g
Lichte porto-room
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water3
-
suiker100 g
-
maïzena (zetmeel)50 g
-
eieren3
-
melk500 g
-
porto2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. zeer koud150 g
-
mascarpone zeer koud150 g
Opbouw
-
perziken in blokjes (1-2 cm)250 g
-
abrikozen in dunne reepjes250 g
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten4
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
15.2 g
Brennwert
2985.1 kJ /
711.9 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoffe
1.9 g
Kohlenhydrate
112.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Ouders verwennen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chocoladesaus
Keine Bewertungen
Banketbakkersroom
15 Min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Keine Bewertungen
Minuut koolsla
10 Min
Mini kerstboompjes
45 Min
Lang rijzende pizza
Keine Bewertungen
Soezendeeg
2 Std.
Klassieke sabayon
15 Min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Keine Bewertungen
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 Std.
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Champagne en pompelmoes sorbet
Keine Bewertungen