New England Clam Boil
TM6 TM5

New England Clam Boil

4.7 (3 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 shallots, cut in half
  • 1 garlic clove
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 2 dried bay leaves
  • 12 oz water
  • 8 oz dry white wine
  • 12 oz baby red potatoes, scrubbed
  • 4 sweet corn cobs, cut into rounds (1 in.)
  • 12 oz linguiça, cut into pieces (2 in.)
    oder 12 oz andouille sausage, pre-cooked
  • 32 oz clams, cherrystone clams, scrubbed
  • 32 oz mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed
  • 4 oz unsalted butter, diced
  • 1 lemon, cut into wedges
  • 1 loaf French bread, sliced, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
5522.4 kJ / 1319.9 kcal
Eiweiß
87 g
Kohlenhydrate
98.6 g
Fett
60.3 g
gesättigte Fettsäuren
26.2 g
Ballaststoffe
7.2 g
Natrium
3118.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte