Geräte und Zubehör
Amandelbretzels
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
8 stuks
Zutaten
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
6.9 g
Brennwert
1264 kJ /
303 kcal
Fett
18 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20 Min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Keine Bewertungen
Gehakte uien
5 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Spaghetti met tonijn
40 Min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen