Geräte und Zubehör
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
628.5 mg
Eiweiß
2.5 g
Brennwert
268 kJ /
63.8 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
11.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basis
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Vanille Yoghurt
Keine Bewertungen
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Lasagne bolognese met verse pasta
35 Min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Keine Bewertungen
Geel gekleurde eieren
55 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Chai-theepoeder
15 Min