Geräte und Zubehör
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
628.5 mg
Eiweiß
2.5 g
Brennwert
268 kJ /
63.8 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
11.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basis
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Gestoomde spinaziecake
35 Min
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Warme chocolademelk van de inca's
40 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Victoria biscuit gebak
1 Std. 10 Min