
Geräte und Zubehör
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
63.8 kcal /
268 kJ
Eiweiß
2.5 g
Fett
0.1 g
Kohlenhydrate
11.2 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Natrium
628.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

TM Basis
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Brak ocen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Brak ocen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Pierogi met vlees
1 godz.
BBQ-saus
20 min
Rundsburgers met kaasvulling
40 min
Koreaanse Fried Chicken
3 godz. 10 min
Pizza lahmacun a la Turk
1 godz.
Champignon en spinazie lasagne
Brak ocen
Pad Thai
Brak ocen