Geräte und Zubehör
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
628.5 mg
Eiweiß
2.5 g
Brennwert
268 kJ /
63.8 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
11.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basis
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 Std. 30 Min
Speltbrood
Keine Bewertungen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Crème pâtissière
15 Min
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Kip met 'mole verde' saus
1 Std.
Zuurkool
Keine Bewertungen
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Pompoen vingers
1 Std. 30 Min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen