Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
TM5 TM6

Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 100 g løk, delt i to
  • 30 g olivenolje, pluss ekstra til smøring
  • 1 ½ - 2 ts spisskummen, malt, etter smak
  • 1 ss kanel, malt, pluss 1 klype til dryssing
  • 1 ½ - 2 ts koriander, malt, etter smak
  • 2 ts fennikelfrø, tørket
  • 1 klype safran
  • 600 g andebryst, uten skinn og bein, delt i biter (3 cm)
  • 150 g aprikos, tørket, uten stein, delt i fire
  • 1 kyllingbuljong terning (til 0.5 l), smuldret
    oder 1 ts kyllingbuljongpaste
  • 2 sitron, finrevet skall og saft
  • 80 g vann
  • 50 g pinjekjerner, ristet, pluss ekstra til pynt
  • olivenolje, til smøring
  • 4 ark filodeig (ca. 48 cm x 25 cm)
  • 1 ts melis

Nährwerte
pro 1 porsjon
Brennwert
1997 kJ / 477 kcal
Eiweiß
37 g
Kohlenhydrate
37 g
Fett
18 g
Ballaststoffe
8 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte