Potato Gratin

Potato Gratin

4.7 35 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
12 portions

Zutaten

  • garlic cloves
    2
  • salted butter softened at room temperature
    30 g
  • whipping cream
    200 g
  • chicken stock
    50 g
  • ground black pepper
    1 tsp
  • salt adjust to taste
    ½ tsp
  • Russet potatoes cut in thin slices (3 mm)
    1000 g
  • mozzarella cheese plus extra for sprinkling
    100 g
  • mozzarella cheese for sprinkling
  • streaky bacon grilled and crushed
    4 - 5
  • fresh parsley leaves only, to garnish
    1 sprig

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 287 mg
Eiweiß 7 g
Brennwert 631 kJ / 151 kcal
Fett 6 g
Ballaststoffe 1 g
gesättigte Fettsäuren 4 g
Kohlenhydrate 18 g

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