Hot Crab Dip
TM6 TM5 TM31

Hot Crab Dip

4.9 (7 Bewertungen)

Zutaten

  • sunflower oil, for greasing
  • 200 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 225 g cream cheese, room temperature
  • 120 g sour cream
  • 85 g whipping cream
  • 225 g fresh crab meat, white meat only
  • 20 g spring onions, thinly sliced, plus 2, thinly sliced, for garnishing
  • 20 g caster sugar
  • 20 g sesame oil
  • 1 tsp Worcestershire sauce
  • 1 tsp soy sauce
  • 1 pinch dried chilli flakes
  • 1 tsp salt

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1792.8 kJ / 428.5 kcal
Eiweiß
17.9 g
Kohlenhydrate
7.1 g
Fett
36.9 g
gesättigte Fettsäuren
19.8 g
Ballaststoffe
0.2 g
Natrium
1024.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte