Geräte und Zubehör
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
Zubereitung 40 Min
Gesamt 4 Std.
4 porsiyon
Zutaten
Tavuk
-
diş sarımsak2
-
zencefil, taze kök10 g
-
un70 g
-
mısır nişastası20 g
-
kabartma tozu1 tk
-
tuz2 tk
-
karabiber¼ tk
-
tavuk kanadı1000 g
Sos
-
diş sarımsak5
-
zencefil, taze kök10 g
-
pirinç sirkesi60 g
-
esmer şeker50 g
-
bal60 g
-
acı sos (ör. Sriracha)30 - 50 g
-
ketçap30 g
-
soya sosu15 g
-
susam yağı15 g
-
sıvı yağ kızartmak için1000 - 1500 g
-
susam kavrulmuş1 yk
-
taze soğan süslemek için, dilimlenmiş (5 mm)2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
2023.6 mg
Eiweiß
47.5 g
Brennwert
14600.6 kJ /
3489.6 kcal
Fett
350.9 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
89.2 g
Kohlenhydrate
48.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tavuklu Buddha Bowl
1 Std.
Mini Focaccia
3 Std. 30 Min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 Min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 Min
Buharda pişmiş karides
15 Min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 Min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 Min
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Keine Bewertungen
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 Std. 5 Min
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Keine Bewertungen
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1 Std.
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 Min