Geräte und Zubehör
Blomkålspuré med trøffel
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portioner
Zutaten
-
skalotteløg halveret30 g
-
smør, usaltet (se tip)30 g
-
blomkålsbuketter (ca. 3 cm)500 g
-
sødmælk (se tip)150 - 180 g
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
-
brumale trøffel, frisk skåret i tynde skiver (2 mm)5 - 10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
347 mg
Eiweiß
3.9 g
Brennwert
475.7 kJ /
113.7 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
4.7 g
Kohlenhydrate
9.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sunde middagsretter
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cremede champignoner
Pas d’évaluation
Blomkålsris
10min
Karry-rejer (2500 kcal)
Pas d’évaluation
Falafel-vafler
Pas d’évaluation
Ris salat med grøntsager
Pas d’évaluation
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Pas d’évaluation
Bulgurhvede
Pas d’évaluation
Tostadas med kylling og raja
40min
Asparges med citronkapers
Pas d’évaluation
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Pas d’évaluation
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Pas d’évaluation
Pimento dip
Pas d’évaluation