Geräte und Zubehör
Pasta med linser og pølser
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portioner
Zutaten
-
gulerødder skåret i mindre stykker50 g
-
skalotteløg (ca. 40 g), halveret1
-
1 teske basilikum, tørretbasilikumblade til pynt6 - 8
-
olivenolie30 g
-
svinekødspølse, rå uden skind og smuldret200 g
-
vand700 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 teske
-
salt½ teske
-
pasta, tørret (se variation)320 g
-
linser, dåse skyllet og drænet, eller 170 tørrede linser, kogt (se tip)200 g
-
balsamico (optional)10 g
-
sort peber, stødt3 - 4 knivspids
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
684.4 mg
Eiweiß
23.2 g
Brennwert
2432.3 kJ /
581.3 kcal
Fett
21.4 g
Ballaststoffe
7.4 g
gesättigte Fettsäuren
5.1 g
Kohlenhydrate
66.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sensommerens favoritter
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Mac and cheese med chorizo
Keine Bewertungen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Keine Bewertungen
Japansk ramen
Keine Bewertungen
Soba nudler
Keine Bewertungen
Japanske ramen nudler
Keine Bewertungen
Dumpling dej
1 Std.
Kinesiske ægnudler
1 Std.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 Min