Geräte und Zubehör
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portioner
Zutaten
-
vand1400 g
-
salt1 ½ tsk
-
ekstra jomfruolivenolie50 g
-
pasta, penne eller anden pasta350 g
-
fed hvidløg2 - 3
-
courgette skåret i 0,5 cm halve skiver150 g
-
korianderblade, friske10 - 15 g
-
fløde, min 30 % fedt200 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 tsk
-
hvedemel30 g
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
rejer, friske, pillede (se tip)300 - 400 g
-
babyspinat, frisk70 g
-
50 g brøndkarse bladerucola (optional)50 g
-
parmesan ost, revet til servering
-
sort peber, friskkværnet til servreing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1008 mg
Eiweiß
37 g
Brennwert
3200 kJ /
764 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
81 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Madplan: tirsdag
16 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kyllinge-, spinat- og porrerisotto
30 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Keine Bewertungen
Soba nudler
Keine Bewertungen
Japanske ramen nudler
Keine Bewertungen
Dumpling dej
1 Std.
Kinesiske ægnudler
1 Std.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Keine Bewertungen