Geräte und Zubehör
Ingelegde champignons
Zubereitung 10 Min
Gesamt 6 Std. 30 Min
4 potten
Zutaten
-
verse champignons (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), schoongemaakt (zie tip)500 g
-
uien in plakjes (1 cm)150 g
-
water1500 g
-
zout1 tl
-
150 g ciderazijn, 10%witte azijn 10%150 g
-
zout10 g
-
suiker10 g
-
laurierbladeren, gedroogd4
-
zwarte peperkorrels12
-
mosterdkorrels4 tl
-
pimentbessen8
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 pot
Natrium
1577.4 mg
Eiweiß
5.2 g
Brennwert
348.2 kJ /
83.2 kcal
Fett
1.6 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Champignon
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Kunafa Brownie
Keine Bewertungen
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Keine Bewertungen
Groentesticks
Keine Bewertungen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Keine Bewertungen
Gestoomd paaslam met groentjes
Keine Bewertungen
Roergebakken Groenten
Keine Bewertungen
Rode Bieten Quiche met Feta
1 Std. 20 Min
Vegan baklava
Keine Bewertungen
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 Std. 15 Min