Geräte und Zubehör
Ingelegde champignons
Zubereitung 10 Min
Gesamt 6 Std. 30 Min
4 potten
Zutaten
-
verse champignons (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), schoongemaakt (zie tip)500 g
-
uien in plakjes (1 cm)150 g
-
water1500 g
-
zout1 tl
-
150 g ciderazijn, 10%witte azijn 10%150 g
-
zout10 g
-
suiker10 g
-
laurierbladeren, gedroogd4
-
zwarte peperkorrels12
-
mosterdkorrels4 tl
-
pimentbessen8
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 pot
Natrium
1577.4 mg
Eiweiß
5.2 g
Brennwert
348.2 kJ /
83.2 kcal
Fett
1.6 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Champignon
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Keine Bewertungen
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Pulled pork burgers
Keine Bewertungen
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Groentencurry met rijst
Keine Bewertungen
Green Godess Salade
20 Min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 Min
Pasta met crème van pistache
30 Min