Japanese ramen noodle soup
TM6 TM5

Japanese ramen noodle soup

4.4 ( 147 Bewertungen )

Zutaten

  • 400 g boneless pork belly, rind on scored
  • 3 garlic cloves
  • 10 g sesame oil
  • 60 g Japanese soy sauce
  • 2000 g water
  • 3 tsp Chicken stock paste (see Tip)
  • 1 tsp Chinese black vinegar
  • 2 cm piece fresh ginger cut into slices (3 mm)
  • 50 g miso paste
  • 2 eggs
  • 100 g fresh baby spinach leaves
  • 270 g dried ramen noodles
  • 1 nori sheet torn into 4 pieces
  • 4 tbsp canned sweet corn kernels
  • 2 spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish
  • 2 tsp sesame seeds toasted, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
442.9 kcal / 1860.2 kJ
Eiweiß
31.5 g
Fett
23.9 g
Kohlenhydrate
24.3 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Natrium
1249.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte