Geräte und Zubehör
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std.
12 stuks
Zutaten
Aanzetdeeg
-
melk80 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
broodbloem130 g
Deeg
-
suiker120 g
-
citroen liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
sinaasappel liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
melk60 g
-
boter op kamertemperatuur70 g
-
eieren2
-
verse gist20 g
-
oranjebloesemwater (zie tip)30 g
-
broodbloem450 g
-
zout1 snuifje
Opbouw en afwerking
-
ei losgeklopt1
-
gemengd gekonfijt fruit naar eigen smaak100 - 150 g
-
amandelvlokken30 g
-
suiker (bevochtigd met een paar druppels water)50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
8.03 g
Brennwert
1268 kJ /
303 kcal
Fett
7.58 g
Ballaststoffe
1.87 g
Kohlenhydrate
50.72 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Snackflix Board
Keine Bewertungen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Tosti met cottage kaas
Keine Bewertungen
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45 Min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min