
Geräte und Zubehör
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 3 Std.
12 stuks
Zutaten
Aanzetdeeg
-
melk80 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
broodbloem130 g
Deeg
-
suiker120 g
-
citroen liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
sinaasappel liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
melk60 g
-
boter op kamertemperatuur70 g
-
eieren2
-
verse gist20 g
-
oranjebloesemwater (zie tip)30 g
-
broodbloem450 g
-
zout1 snuifje
Opbouw en afwerking
-
ei losgeklopt1
-
gemengd gekonfijt fruit naar eigen smaak100 - 150 g
-
amandelvlokken30 g
-
suiker (bevochtigd met een paar druppels water)50 g
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
303 kcal /
1268 kJ
Eiweiß
8.03 g
Fett
7.58 g
Kohlenhydrate
50.72 g
Ballaststoffe
1.87 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrij Brood
Keine Bewertungen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Cashew schenkroom
Keine Bewertungen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Keine Bewertungen
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Pisco sour
10 Min
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Salmorejo
Keine Bewertungen
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen