Geräte und Zubehör
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std.
12 stuks
Zutaten
Aanzetdeeg
-
melk80 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
broodbloem130 g
Deeg
-
suiker120 g
-
citroen liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
sinaasappel liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
melk60 g
-
boter op kamertemperatuur70 g
-
eieren2
-
verse gist20 g
-
oranjebloesemwater (zie tip)30 g
-
broodbloem450 g
-
zout1 snuifje
Opbouw en afwerking
-
ei losgeklopt1
-
gemengd gekonfijt fruit naar eigen smaak100 - 150 g
-
amandelvlokken30 g
-
suiker (bevochtigd met een paar druppels water)50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
8.03 g
Brennwert
1268 kJ /
303 kcal
Fett
7.58 g
Ballaststoffe
1.87 g
Kohlenhydrate
50.72 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan baklava
Keine Bewertungen
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Keine Bewertungen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45 Min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Crème anglaise
15 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Alpenmacaroni
45 Min