Geräte und Zubehör
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std.
12 stuks
Zutaten
Aanzetdeeg
-
melk80 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
broodbloem130 g
Deeg
-
suiker120 g
-
citroen liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
sinaasappel liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
melk60 g
-
boter op kamertemperatuur70 g
-
eieren2
-
verse gist20 g
-
oranjebloesemwater (zie tip)30 g
-
broodbloem450 g
-
zout1 snuifje
Opbouw en afwerking
-
ei losgeklopt1
-
gemengd gekonfijt fruit naar eigen smaak100 - 150 g
-
amandelvlokken30 g
-
suiker (bevochtigd met een paar druppels water)50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
8.03 g
Brennwert
1268 kJ /
303 kcal
Fett
7.58 g
Ballaststoffe
1.87 g
Kohlenhydrate
50.72 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Keine Bewertungen
Pistache Kunafa Brownie
Keine Bewertungen
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Keine Bewertungen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Keine Bewertungen
Paaspastei
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Koreaanse Fried Chicken
3 Std. 10 Min