Geräte und Zubehör
Bessenmix-yoghurt
Zubereitung 10 Min
Gesamt 12 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)150 g
-
houdbare volle melk (zie tip)500 g
-
volle yoghurt60 g
-
melkpoeder (zie tip)25 g
-
gezoete gecondenseerde melk125 g
-
water250 g
-
1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)citroensap (zie tip)30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
96 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
635 kJ /
151 kcal
Fett
5 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fermentatie modus
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Paastuin
Keine Bewertungen
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Keine Bewertungen
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Warme chocolademelk op een stokje
1 Std. 20 Min
Halloween broodjes
Keine Bewertungen
Vanille yoghurt
12 Std. 20 Min
Gezouten-Karamelijs
14 Std.
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Yoghurt met appel en bosbessen
12 Std. 40 Min
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min