Geräte und Zubehör
Bessenmix-yoghurt
Zubereitung 10 Min
Gesamt 12 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)150 g
-
houdbare volle melk (zie tip)500 g
-
volle yoghurt60 g
-
melkpoeder (zie tip)25 g
-
gezoete gecondenseerde melk125 g
-
water250 g
-
1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)citroensap (zie tip)30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
96 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
635 kJ /
151 kcal
Fett
5 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fermentatie modus
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Keine Bewertungen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 Std. 35 Min
Veen- en vlierbessen punch
Keine Bewertungen
Vanille yoghurt
12 Std. 20 Min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
Soja yoghurt
12 Std. 15 Min
Yoghurt met chocolade
12 Std. 25 Min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 Std.
Abrikozenlikeur
30 Min
Yoghurt met rode vruchten
12 Std. 20 Min